Mauis Tomatsovs med Okse og Bacon
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Maui Indsendt : Red : |
Fotograf: Maui |
|
Tomatsovs:
Løg Og Hvidløg Blendes og Svitses i Olivenolie. Tilsæt Timian, Oregano, Basilikum, salt og peber. Blend Flåede tomater, Soltørrede Tomater, rød peber, persille, citroner og pepperoni og tilsæt dem, og Sukker. Lad sovsen stå og boble i 45-60 min. Finito. Oks: Brunes på pande sammen med Salt, Peber, Hvidløg og en masse Basilikum. Finito. Bacon: Steges På Pande. Finito. Oks og Bacon blandes herefter i Sovsen. Tips: Serveres med pasta og Flutes. Salat vil jeg overlade til kaninerne. |
|
Opskriften er vist 9745 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Maui - 2009-05-01 18:04:47 En 1/2 liter fløde til sidst gør ikke sovsen dårligere |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne