Kammerjunkere
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Retten er ikke fryseegnet! Indsendt : Red : |
|
|
Mel og bagepulver blandes sammen - sukker og kardemomme tilsættes.
Kold margarine hakkes i. Æg og fløde blandes i og det hele æltes godt til dejen er ensartet og blank. Tænd ovnen på 200 grader. Dejen rulles ud til en pølse på et bord der er strøet med mel. Skær i små stykker som formes til små boller. Bages i ca. 6 minutter ved 200 grader. Bollerne afkøles, skæres over og tørres i cirka 12 minutter ved 160 grader. Afkøles helt inden de gemmes i kagedåser. |
|
Opskriften er vist 9560 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne