Okra med majs

Okra med majs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.okra fra dåse
320 g.majs fra dåse
 
 Sauce:
3 spsk.smør
3 spsk.hvedemel
4 dl.bouillon
1.25 dl.mælk
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
0.5 citron saften heraf
 
 Desuden
50 g.revet emmentalerost
 
Opskrift:
Lad okra og majs dryppe af. Smelt smørret og bag det af med mel, bouillon og mælk. Kog saucen godt igennem. Smag til med salt, peber, muskat og citronsaft.

Bland okra og majs i et smurt fad. Hæld saucen over og strø osten på.

Bag retten i ovnen ca. 20 minutter ved 200 grader C.

Server den straks som forret eller frokostret.

Spis lune flute eller friskbagt bondebrød til.

Tips:

Til middag bliver retten lidt fyldigere, hvis man kommer 200 g. strimlet kogt skinke i.





karakterer:
Opskriften er vist 3120 gange,
og udskrevet 89 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu