Okra med majs
Indsendt : Red : |
|
|
Lad okra og majs dryppe af.
Smelt smørret og bag det af med mel, bouillon og mælk.
Kog saucen godt igennem.
Smag til med salt, peber, muskat og citronsaft.
Bland okra og majs i et smurt fad. Hæld saucen over og strø osten på. Bag retten i ovnen ca. 20 minutter ved 200 grader C. Server den straks som forret eller frokostret. Spis lune flute eller friskbagt bondebrød til. Tips: Til middag bliver retten lidt fyldigere, hvis man kommer 200 g. strimlet kogt skinke i. |
|
Opskriften er vist 3120 gange,
og udskrevet 89 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne