Risengrød 05
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Camilla Indsendt : Red : |
|
|
Vandet hældes i gryden og sættes i kog. Når det koger, tilsættes risen, smøret og salten; lad det koge i 10 minutter, og tilsæt en smule vand hvis det koger tørt.
Hæld derefter alt mælken i, og lad det så koge stille og roligt, indtil det er blevet til grød. Husk at røre rundt jævnligt, så det ikke koger fast på bunden. Tips: Smager supergodt med en smørklat og kanelsukker :D Det smager faktisk også supergodt med skovbær-saftevand som drikkelse. |
|
Opskriften er vist 9230 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer DB (indsenderen) - 2009-04-28 16:14:22 Det smager forresten også rigtig godt hvis man hælder saft over grøden når den er blevet serveret i en tallerken; mine brødre er i hvert fald vilde med det, og så brænder de sig heller ikke på den varme grød når saften er hældt over. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne