Galette med skinke
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Malte Jørgensen Indsendt : Red : |
|
|
Bland hvedemel, mel og salt og pisk først mælk og så ægget i. Bag tynde pandekager i lidt smør på en stor stegepande over stærk varme, til de er lysebrune.
Læg pandekagerne på en bageplade og hæld et sammenpisket æg ud på hver. Fordel skinke, ost og tomatskiver på pandekagerne og fold siderne ind over, så de danner en firkant. Bag pandekagerne ved 200 grader i 7-8 min. Vend salaten i dijonsennep rørt med citron og olie. Server galetterne med salaten og purløg. |
|
Opskriften er vist 7630 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne