Kylling med okra og spinat
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Afrika Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingestykkerne steges gyldne.
Derefter steges de hakkede løg indtil de er gennemsigtige. Når løgene er klar, så tilsættes okra i skiver samt den frosne spinat. Tomatkoncentrat tilsættes og steger lidt med, derefter tilsættes vandet og de resterende krydderier. Retten småkoger i ca. 45 minutter. Servers med løse ris eller Fufu |
|
Opskriften er vist 14318 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (108 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne