Engelsk bøf
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet befries for sener og hinder, skæres i skiver på ca. 2 cm tykkelse, bankes bankes let og brunes af på en meget varm pande i lidt margarine. Krydders med salt og frisk kværnet peber. Steges ca. 3 minutter på hver side der skrues ned for varmen efter bruning af bøfferne.
Hertil serveres hvide kartofler og bløde løg samt agurkesalat. |
|
Opskriften er vist 64512 gange,
og udskrevet 890 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer pia_oesten - 2011-11-13 06:23:29 Den er bare helt perfekt, har lavet den mange gange nu ,og denne her slaar aldrig fejl. 10 fra mig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne