Baconbøf med stegte kartoffler og salat
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Andreas Hansen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Form kødet til 4 store, lidt flade bøffer da de bliver mindre og højere når de bliver stegt. vikl 2 skiver bacon "over kors" om hver. Brun dem på hver side af fedtet fra baconen, og steg dem i ca. 7 minutter på hver side(GENNEMSTEGT)
Rist kartoflerne på panden i ca. 5 minutter mens bøfferne hviler. Salat: Skær iceberg salaten i strimler, agurken skæres i små stykker/tern, skær derefter cherrytomaterne i kvarte, lidt rød peber skøre i små tern. Gulerødder skrælles og rives f.eks. på et rivejern, hæld til sidst de løse majs i. Hæld det op i en stor skål og det anbefales at dryppe lidt vegetable olie i, det er dog valgfrit men det anbefales, der kan også bruges andre som jomfruolivenolie alt efter hvad man bedst kan li' og bland salaten til sidst. Tips: Kartoflerne krydres med lidt timian og sort peber, og bøfferne krydres med peber inden baconen vikles på. |
|
Opskriften er vist 29405 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne