Svenske chokolade brød (efter bogen)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : janni kjær Indsendt : Red : |
|
|
bland alle tøre dele i en skål. skær smørret i mindre stykker og smulder det i melet. saml dejen let med det sammenpiskede æg(den bliver lidt lind). rul dejen ud i 3 stænger på 1,5 cm's tykkelse. læg stængerne på en smurt bageplade. pensl med sammenpisket æggehvide og drys med perlesukker og mandler. bag kagerne øverst i ovnen i ca. 10 min. ved 175 grader. når stængerne er taget ud af ovnen, skæres de straks ud i skrå snitter. God fornøjelse.
Tips: 1 portion giver ca. 125 stk. |
|
Opskriften er vist 6653 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-02-09 14:29:12 hvor mange bliver der til? troldeQ - 2009-10-17 18:14:22 ja hvad kan jeg sige her i huset kan vi ikke stoppe når først vi får begyndt. ungerne har døbt dem om til småt kager |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne