Brødæggekage med bacon

Brødæggekage med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Henning

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skivertørt toast
4 dl.mælk
100 g.bacontern
8 spsk.hakkede løg
4 æg
4 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær brødet i tern. Rist brødtern og løgtern i lidt smør på en pande.
Pisk æg, mælk, mel, salt og peber sammen til en jævn dej.
Hæld dejen over de stegte brødtern og løg og bag til bunden af brødæggekagen er lysebrun.
Læg låg over og vend rundt, så æggekagen ligger på låget. Skub æggekagen over på stegepanden og steg den anden side lysebrun.

Tips:

Serveres evt. med ketchup og purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 19951 gange,
og udskrevet 328 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-04-20 14:48:57
hvor er baconen blevet af

  -   2012-01-28 17:38:35
Hvor blev der af de bacontern, som ifølge ingrediens-listen skulle bruges?

  -   2012-01-19 17:49:10
Prøves iaften :) lyder super!

  -   2011-11-03 12:12:51
OK-OK-OK som i min barndom.

  -   2011-07-09 11:46:23
Vær opmærksom på, at den skal bages ved ret svag varme, ellers brænder den på! Det der cirkusnummer med at vende den på et låg vil jeg fraråde. Den smager udmærket uden det. Smager godt og jeg kan anbefale den.