Brødæggekage med bacon
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Henning Indsendt : Red : |
|
|
Skær brødet i tern. Rist brødtern og løgtern i lidt smør på en pande.
Pisk æg, mælk, mel, salt og peber sammen til en jævn dej. Hæld dejen over de stegte brødtern og løg og bag til bunden af brødæggekagen er lysebrun. Læg låg over og vend rundt, så æggekagen ligger på låget. Skub æggekagen over på stegepanden og steg den anden side lysebrun. Tips: Serveres evt. med ketchup og purløg. |
|
Opskriften er vist 19926 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-04-20 14:48:57 hvor er baconen blevet af Katrine - 2012-01-28 17:38:35 Hvor blev der af de bacontern, som ifølge ingrediens-listen skulle bruges? Dennis - 2012-01-19 17:49:10 Prøves iaften :) lyder super! Finn - 2011-11-03 12:12:51 OK-OK-OK som i min barndom. anonym - 2011-07-09 11:46:23 Vær opmærksom på, at den skal bages ved ret svag varme, ellers brænder den på! Det der cirkusnummer med at vende den på et låg vil jeg fraråde. Den smager udmærket uden det. Smager godt og jeg kan anbefale den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne