Brødæggekage med mandler
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Henning Indsendt : Red : |
|
|
Skær brødet i tern. Rist brødtern og mandler i lidt smør på rn pande.
Pisk æg, mælk, sukker, mel og vaniljesukker sammen til en jævn dej. Hæld dejen over de stegte brødtern og mandler og bag til bunden af brødæggekagen er lysebrun. Læg låg over og vend rundt, så æggekagen ligger på låget. Skub æggekagen over på stegepanden og steg den anden side lysebrun. Tips: Serveres med sirup, honning eller syltetøj. |
|
Opskriften er vist 7348 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne