Chokolademousse 13
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Maria Indsendt : Red : |
|
|
Pisk fløden stiv i en skål for sig selv.
Smelt chokoladen i vandbad eller i chokolade smelter. Bland de 2 æggeblommer i chokoladen og rør godt rundt. Kom kaffen i chokoladen og rør godt rundt. Det er meget vigtigt man rør godt undervejs. Bland derefter hele chokolade massen sammen med den pisket fløde. Her rør man forsigtigt med en dejskraber. Fordel massen i småskåle eller en stor skål. Kom den i Køleskabet og lad den afkøle. Laves gerne aften før man skal bruge den. Serveres med frugt eller pynt med flødeskum. Bon appetit ! Tips: Hvis man ikke er hug på at bruge et vandbad til at smelte chokoladen, så brug en chokoladesmelter til chokoladen. |
|
Opskriften er vist 21837 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer louise engelsen - 2012-12-14 20:02:19 jeg kan ikke beskrive hvor godt og lækkert dette er!!!! :D det smager bedre end med rigtig fløde i, og så får man altså også lidt bedre samvittighed efter at have spist den :D louise - 2011-10-10 11:40:51 kan kun sige godt om denne,. smager super godt :D kan stærkt anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne