Kyllingeleverpostej med grøn peber
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever Indsendt : Red : |
|
|
Hak svinekød og spæk to gange gennem kødmaskinen.
Fjern årestammer og evt. galdeaftegninger på kyllingeleverne. Hak lever og de pillede chalotteløg én gang gennem kødmaskinen. Bland æg, reven citronskal og persille med det hakkede kød og krydr med salt. Hak madagaskarpeberkornene groft og rør dem i farsen samen med fløden. Sæt ovnen på 180 grader. Sæt en lille bradepande med vand på nederste rille. Fyld farsen i en velsmurt postejform og bag den i vandbad i ovnen ca. 1½ time. Vandet må kun gå 2/3 op ad formen. Stik i postejen. Knivspidsen skal komme tør op. Servér kyllingeleverpostejen lun eller kold. Tips: Flutes og cornichons, en blandet grøn salat eller grøntsager, smørdampede eller champignon á la grecque kan serveres til. Kan fryses. |
|
Opskriften er vist 13789 gange,
og udskrevet 273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne