Fuldkornshvede brød
Hovedingrediens : Mel - Fuldkornshvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Brings Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opløs gæret i det kolde vand og tilsæt resten af ingredienser til vandet, Ælt det godt sammen gerne 10 min eller mere hvis man har en røremaskine.
dejen hæver herefter i 8 timer eller op til to dage i køleskabet under film hvis brødet hæves i køleskabet skal de stå et par time på køkkenbordet inden du slår dejen ned og lader det efterhæve i 1 1/2 til 2 timer. Pensles med mælk og drysses med mel. bages på nederste rille i 30-40 min ved 200 grader C. |
|
Opskriften er vist 20847 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2023-12-16 16:00:45 Lækkert og nemt hverdagsbrød. Jeg brugte rapsolie og tørgær. Per - 2018-03-23 11:42:55 Kunne ikke finde tiden til at hæve i 8 timer så her hævede de 3½ time, efterhævede en time og bagte 40 minutter, det virkede fint |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne