Yoghurt med musliknas og frisk frugt

Yoghurt med musliknas og frisk frugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Musli

Ukendt oprindelseslandKilde : Becel

Indsendt :     

Ingredienser:
2.5 dl.havregryn eller valset spelt
25 g.mandelflager og/eller hasselnøddeflager
0.5 vanillestang
50 g.rørsukker
0.25 dl.Becel flydende
 
1000 g.græsk yoghurt
3 kiwifrugter
0.5 mangofrugt
 
Opskrift:
Bland havregryn, mandelflager og vanillekorn. Smelt sukkeret på en pande, tilsæt Becel flydende og lad det bruse op. Vend havreblandingen i det smeltede sukker og læg det til afkøling på en bradepande.

Opbevar musliblandingen i et glas med tætsluttende låg. Fordel yoghurten i 8 portionsglas. Skær den skrællede frugt i skiver og fordel den i glassene. Drys med musliknas og server.





karakterer:
Opskriften er vist 9500 gange,
og udskrevet 167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu