Yoghurt med musliknas og frisk frugt
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Musli Kilde : Becel Indsendt : |
|
|
Bland havregryn, mandelflager og vanillekorn.
Smelt sukkeret på en pande, tilsæt Becel flydende og lad det bruse op.
Vend havreblandingen i det smeltede sukker og læg det til afkøling på en bradepande.
Opbevar musliblandingen i et glas med tætsluttende låg. Fordel yoghurten i 8 portionsglas. Skær den skrællede frugt i skiver og fordel den i glassene. Drys med musliknas og server. |
|
Opskriften er vist 9500 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne