Laks og rejefad
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : gogo Indsendt : Red : |
|
|
smør et fad, krydder laksen og sæt fadet tildækket i ovn ved 175 gr. i 10 min. Tag fisken ud og si fiskefonden fra som senere skal bruges til sauce.
Blancher broccolien 2 min. gem lidt af vandet. mel og mælk laves til en jævning, som blandes med aspargesvæske samt fiskefonden. smag til med salt og peber. anret broccoli, rejer og ansparges rundt om laksen, hæld sovsen over og drys med reven ost. Gratiner retten i ovn ved 175 gr. ca. 25 min. serveres med salat og brød. |
|
Opskriften er vist 8095 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne