Laks og rejefad

Laks og rejefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gogo

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.lakseportioner
500 g.broccolibuketter
2 ds.aspargessnitter
5 spsk.hvedemel
2.5 dl.minimælk
200 g.rejer
100 g.revet ost
 salt
 peber
 
Opskrift:
smør et fad, krydder laksen og sæt fadet tildækket i ovn ved 175 gr. i 10 min. Tag fisken ud og si fiskefonden fra som senere skal bruges til sauce.

Blancher broccolien 2 min. gem lidt af vandet. mel og mælk laves til en jævning, som blandes med aspargesvæske samt fiskefonden. smag til med salt og peber. anret broccoli, rejer og ansparges rundt om laksen, hæld sovsen over og drys med reven ost.

Gratiner retten i ovn ved 175 gr. ca. 25 min.

serveres med salat og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 8074 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu