Rød Sagosuppe
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sagogryn Indsendt af : Rune Indsendt : Red : |
|
|
Vandet bringes i kog sammen med saften, i en stor gryde. når det koger drysses sagogrynd, i sammen med halvdelen af kirsebærende. det skal koges intil næsten alle gryn er gennemsigtige, så skal resten af kirsebærerne koges med, til alle gryn er gennemsigtige.(den må endelig ikke få for meget) Der smages til med sukker, og retten serveres med det samme, enten som hovedret eller dessert.
Tips: Andet frugt kunne være svesker og rosiner. |
|
Opskriften er vist 21069 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne