Kyllingeleverpostej med portvinssky
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever Indsendt : Red : |
|
|
Rens, skyl og tør leverne. Kom dem i en foodprocessor/ hurtighakker og hak dem ved hurtigste hastighed i ca. 5 sek. Tilsæt de øvrige ingredienser og hak yderligere ca. 5 sek. Hæld blandingen i 8 porcelæns- eller aluforme (a ca. 1/2 dl). Bag postejerne.
Portvinssky: Læg husblasen i blød i koldt vand ca.5 min. Bring portvin og den ene dl vand i kog. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i portvinsblandingen. Hæld skyen i en lille skål og stil den tildækket i køleskabet i mindst 2 timer, til den er stivnet. Hak skyen. Server leverpostejen lun eller kold sammen med den hakkede portvinssky. Tips: Kyllingeleverpostejen kan bages i en stor porcelæns- eller aluform (ca. 1 1/2 liter). |
|
Opskriften er vist 22865 gange,
og udskrevet 461 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-02-19 13:16:23 Hvor længe skal pateen være i ovnen?? lone - 2012-12-17 14:28:48 ingen salt.peber og andre krydderier. Per - 2011-11-17 13:17:54 og i alm. ovn. Per - 2011-11-17 13:17:20 Bages i vandbad ved 180 grader C, tiden vil jeg anslå til ca. 35 minutter anonym - 2011-03-22 15:01:12 savner en bage tid og grader eller har jeg overset noget ? Trine - 2007-04-03 12:21:22 Står der virkelig ½ liter piskefløde ??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne