Fuldkorns hvedebrød

Fuldkorns hvedebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Rene

Indsendt :     

Ingredienser:
25 g.Gær
50 g.Olie
3.5 dl.Mælk eller Vand
1 tsk.Salt
2 tsk.Sukker
100 g.Hvedemel
100 g.Fuldkorns hvedemel
100 g.Durummel
75 g.5-korns blanding
 
Opskrift:
Varm væsken til ca. 30-35grader (Finger temperatur) og rør gæren i, og bland derefter olien i væsken. Tilsæt resten af ingredienserne og lad brødet hævet overdækket af et viskestykke i ca. 1 time.
Tænd ovnen på 190grader (Ikke varmluft, helst undervarme).
Form et brød enten i form eller frit på bageplade og lad det efterhæve til ovnen er varm, ca 15-20min.
Bag brødet i ovn (190grader, ikke varmluft) i ca. 20-30 minuter.

Tips:

Pensl evt med æg, mælk eller vand og strø birkis over.





karakterer:
Opskriften er vist 8720 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-07 12:26:11
Jeg undrer mig over, hvordan man kan skrive at dejen kan formes på plade, når dejen er meget tynd.