Fuldkorns hvedebrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Fryseegnet : Ja Indsendt af : Rene Indsendt : |
|
|
Varm væsken til ca. 30-35grader (Finger temperatur) og rør gæren i, og bland derefter olien i væsken. Tilsæt resten af ingredienserne og lad brødet hævet overdækket af et viskestykke i ca. 1 time.
Tænd ovnen på 190grader (Ikke varmluft, helst undervarme). Form et brød enten i form eller frit på bageplade og lad det efterhæve til ovnen er varm, ca 15-20min. Bag brødet i ovn (190grader, ikke varmluft) i ca. 20-30 minuter. Tips: Pensl evt med æg, mælk eller vand og strø birkis over. |
|
Opskriften er vist 8720 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Hans Erik - 2011-09-07 12:26:11 Jeg undrer mig over, hvordan man kan skrive at dejen kan formes på plade, når dejen er meget tynd. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne