Italiensk chokoladekage 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : Mette Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen sættes på 175 grader.
Del æggene i hvider og blommer. Pisk æggeblommer og sirup, så det bliver en lys, luftig masse. Rør kakao, hvedemel og bagepulver i, og bland dem godt. Pisk æggehviderne stive. Tilsæt flormelis og pisk yderligere 1-2 minutter. Bland de piskede æggehvider i den luftige masse. Hæld massen i en rund form på ca. 2 liter (ca. 23 cm. i diameter). Bag midt i ovnen i ca. 45 minutter. Ca. 12 stykker kage Kilojoule i hele retten: 6741. Kcal pr. person: 133. Energifordeling: Protein 10%, fedt 19% og kulhydrat 71%. |
|
Opskriften er vist 9307 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne