Fransk løgsuppe 05
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt af : 'AYAT. Indsendt : Red : |
|
|
Løgene pilles og snittes.
Olien varmes på og løg, hvidløg og timian svitses godt heri. Bouillonen tilsættes og suppen småkoger ca. 30 min. Tilbehør: Serveres med ostgratinerede flutes. |
|
Opskriften er vist 14612 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne