Fløjlsgrød 03
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Georg Andreassen Indsendt : Red : |
|
|
Melet røres til en jævning med lidt af den kolde mælk.
Resten koges, tages af ilden når jævningen hældes på under omrøring. Æg piskes med saltet, grøden hældes i lidt efter lidt. Tips: Oprindelig kom man kun sukker på, og ikke andet, men det smager rigtigt godt, med en smørklat, sukker og kanel samt en god saftevand |
|
Opskriften er vist 23316 gange,
og udskrevet 403 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Anna-Lise - 2022-01-13 11:59:31 Æggehviderne piskes stive og vendes i tilsidst, deraf navnet Fløjlsgrød. Sonja - 2017-10-23 08:02:49 Uha, troede ikke det fandtes mere, vi fik Fløjlsgrød mindst tre gange om måneden . Absolut ikke min livret. 😏😏 Vivi l. Carlsson - 2016-12-27 12:32:15 Jah😅Det er den fløjlsgrød, jeg fik som barn, f. I 1939 Torben Tjerrild - 2011-02-01 20:21:50 Yes, har endelig fundet en opskrift, det var nu ikke så svært, kun at jeg ikke kunne huske hvad grøden hed. Nu skal den afprøves, 20 år siden jeg sidst har smagt det. Georg Andreassen - 2010-11-12 22:32:39 Æggene gør at grøden bliver "fløjlsagtigt", sammen med kartoffelmelet, væsentlig mere end ovenstående opskrift. anonym - 2010-01-14 12:56:47 hvorfor skal der æg i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne