Romfromage 04
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Georg Andreassen Indsendt : Red : |
|
|
Fløde og vanilje koges. Æggeblommer og sukker røres, og den kogende fløde piskes i, det kommes atter i gryden.
Husblassen der er udblødt i koldt vand, vrides hårdt op og kommes direkte i gryden. Det piskes over svag varme, til det bliver lidt tykkere, men må ikke koge. Cremen hældes i skål og afkøles. Når den er ved at stivne, tilsættes rom. Når den atter er ved at stivne, tilsættes flødeskum og stift piskede hvider og fromagen smages til. Når den omtrent er stiv, hældes den i skål, portionsglas eller randform, der er skyllet med koldt vand og drysses med sukker. |
|
Opskriften er vist 8539 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne