Kalvestroganoff
Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at riste bacon i tern. Op med baconterningerne og ned med stroganofstrimlerne, som brunes i stegefedtet, tages op.
Brun de halverede og skivede løg sammen med hampignon i skiver. Læg kødet tilbage sammen med halvdelen af den ristede bacon, paprika, kalveouillon og tomatpure. Låg på og ro på i ca. 60 minutter til kødet er mørt. Rør creme fraiche og fløde i retten og lad den koge et par minutter. Smag til med salt og peber. Server med kartoffelmos, som er drysset med resten af baconen. |
|
Opskriften er vist 24539 gange,
og udskrevet 552 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer cecilie - 2011-11-01 19:23:08 rigtig god ret, jeg tilføjede lidt gulerødder i opskriften og lavede den med ris til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne