Kalvestroganoff

Kalvestroganoff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalvestroganoff, billede 4 Kalvestroganoff, billede 1 Kalvestroganoff, billede 2 Kalvestroganoff, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.bacon i tern
600 g.kalvestroganoff
400 g.løg
250 g.champignon
1 spsk.paprika edelsuss
3 dl.oksebouillon
70 g.Tomatpure, koncentreret
 
1 dl.cremefraiche 38%
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Start med at riste bacon i tern. Op med baconterningerne og ned med stroganofstrimlerne, som brunes i stegefedtet, tages op.

Brun de halverede og skivede løg sammen med hampignon i skiver.

Læg kødet tilbage sammen med halvdelen af den ristede bacon, paprika, kalveouillon og tomatpure. Låg på og ro på i ca. 60 minutter til kødet er mørt.

Rør creme fraiche og fløde i retten og lad den koge et par minutter. Smag til med salt og peber.

Server med kartoffelmos, som er drysset med resten af baconen.





karakterer:
Opskriften er vist 24540 gange,
og udskrevet 552 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-01 19:23:08
rigtig god ret, jeg tilføjede lidt gulerødder i opskriften og lavede den med ris til.