Pasta Cabornara
Fryseegnet : tror jeg ikke. Indsendt af : The cheff Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen, imens det koger kan du komme baconet på panden. skær løget i stykker som du finder passende. æg, mælk, ost og krydderier blandes let i en skål.
Når baconet næsten er færdig kommer du løget på panden, efter kort tid kommer du æg og mælke blandingen i, lad det stå lidt. imens kan du evt. tage vandet fra pastaen, og derefter komme det på panden. Lad retten simre i nogle minutter. retten er færdig. |
|
|
Opskriften er vist 5814 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne