Mors super lammekølle
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : |
|
|
Rens lammekøllerne for evt sener. Prik 9 huller i hver lammekølle jævnt fordelt over hele køllen. Åbn snittene en smule med fingrene.
Knus halvdelen af salvie og basilikum med 2 fed hvidløg og 2 tsk salt i en morter. Tilsæt citronsaft, 4 spsk olivenolie resten af salvien, basilikum og den grofthakkede rosmarin. Tag de øvrige 6 fed hvidløg og del hvert fed i 3 så du får ialt 18 stk. Blandingen fra morteren fordeles i de 9 huller i hver lammekølle. Herefter kommer du 1/3 fed hvidløg i hvert hul. Til slut skubber du pancetta eller pharma skinke ind i hullerne. Smør en bradepande med olie og læg køllerne derpå. Steg dem ved 180 grader. Rød 60 grader Medium 63 grader Gennemstegt 71 grader. |
|
Opskriften er vist 7806 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer gismo - 2010-03-18 10:01:59 rigtig dejlig og lækker lammekølle |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne