Indbagte æg

Indbagte æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Anieli

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.Flæskefars
250 g.Kalvefars
100-200 g.Champion efter smag
0.5 Rød peber i tern
0.5 Grøn peber i tern
4-6 æg
 
 smag til med salt - peber - timian & basilikum
 
1 spsk.hvedemel
 
 Væde - mælk el. vand så du har en lind fars
 
Opskrift:
Kog æggene meget smilende, pil dem og skær enderne ca.½ cm af.
Champion, peber skæres i små tern.
kød, grønt, mel, kryderier røres til en lind fars.

del farsen i 2 dele.
tag en brødform og kom 1 del fars i, lav en fuge fra ende til ende, her skal æggene ligge, læg resten af farsen ovenpå, bages i ovnen på ca. 200 grader C 30-45 minutter alt efter størrelsen.

Tips:

Æggene skal være meget smilende, da de skal bage i ovnen.

Kan laves dagen før og spises kold med en bagt kartoffel, flute og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 11648 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu