Jap-Koreanske ruller
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Amayuu Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingen i strimler og steg den på panden. Man kan evt lave en marinade eller tilsætte de krydderier man bedst kan lide.
Mens kyllingen steger skæres de øvrige ting i strimler og salatbladene renses. Læg de forskellige ting på hver deres tallerken. Til sidst dyppes et blad rispapir i koldt vand og anbringes på en tallerken til den er helt blød og klæberig. Herefter placeres de ting man gerne vil have i sin rulle, i siden af rispapirer - og ruller! Papiret vil blive klistret sammen og holde på det man har puttet ind. Dyp rullen i den ønskede dresssing og velbekomme. Tips: Dette er en meget fri ret, man kan komme alt fra kylling til tun og rejer i sine ruller. Salat og andet tilbehør kan selvfølgelig også variere - dette er bare den version som jeg personligt finder bedst! Det er en hyggelig forret da man har tid til at være social og hygge sig med at bygge sin egen rulle. |
|
Opskriften er vist 6200 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne