kyllingeleverpostej 02

kyllingeleverpostej 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kyllingelever
500 g.røget bacon
1 æg
1 løg af passende størrelse
2 ansjoser
2 dl.mælk
1 dl.vindruekerneolie
1-2 dl.rasp
1 tsk.salt
 Peber
 
 
Opskrift:
Lever, løg og bacon hakkes sammen. Gerne i foodprocessor - det giver en passende blanding af groft - og finthakket. Æg, mælk, olie, salt og peber røres i. For at give dejen lidt fasthed tilsættes rasp. Dejen hældes i smurte forme, pyntes med baconskiver og bages i en 175 grader varm ovn i en time.





karakterer:
Opskriften er vist 37050 gange,
og udskrevet 781 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-02-05 07:30:10
Ansjoserne skal de være friske eller kan jeg bruge dem fra dåse?

  -   2014-02-12 16:04:47
fantastisk god leverpostej .

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg glemte at nævne at jeg kun brugte ca. 100 gr backbacon Fedtfattig) bacon til 300 gr kyllingelever, kom lidt cognac

  -   2005-01-01 01:01:01
smager godt og nemt at lave, jeg brugte 4-5 ansjoser i stedet for 2

  -   2005-01-01 01:01:01
I brugte denne opskrift på leverpostej for vores påskefrokost.... All synes den var fantastisk, intil Australierne fandt ud af, at den var lavet a lever! Jeg vil bruge den igen!