kyllingeleverpostej 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever Indsendt : Red : |
|
|
Lever, løg og bacon hakkes sammen. Gerne i foodprocessor - det giver en passende blanding af groft - og finthakket.
Æg, mælk, olie, salt og peber røres i.
For at give dejen lidt fasthed tilsættes rasp.
Dejen hældes i smurte forme, pyntes med baconskiver og bages i en 175 grader varm ovn i en time.
|
|
Opskriften er vist 37050 gange,
og udskrevet 781 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Vibeke gaarde - 2017-02-05 07:30:10 Ansjoserne skal de være friske eller kan jeg bruge dem fra dåse? piaelia - 2014-02-12 16:04:47 fantastisk god leverpostej . Katrine Lehd - 2005-01-01 01:01:01 Jeg glemte at nævne at jeg kun brugte ca. 100 gr backbacon Fedtfattig) bacon til 300 gr kyllingelever, kom lidt cognac katrine lehd - 2005-01-01 01:01:01 smager godt og nemt at lave, jeg brugte 4-5 ansjoser i stedet for 2 Lene, Brisbane, Australien - 2005-01-01 01:01:01 I brugte denne opskrift på leverpostej for vores påskefrokost.... All synes den var fantastisk, intil Australierne fandt ud af, at den var lavet a lever! Jeg vil bruge den igen! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne