Kreolerrejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Cajun Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien i en tykbundet gryde og svits okrarne i 10 minutter.
Tag dem op med en hulske.
Svits løg, peberfrugt, selleri og hvidløg i ca. 5 minutter.
Tilsæt tomaterne med saft, laurbærblade, krydderier og okra.
Lad blandingen simre i 30 minutter.
Tilsæt citronsaft og Worcestershire sauce og bring retten i kog igen. Kom rejerne i. Når de er gennemvarme, er retten færdig. Retten skal ikke jævnes, da okraerne udskiller stivelse. Serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 7951 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne