Kreolerrejer

Kreolerrejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Cajun

CajunIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 spsk.olie
12-15 okra flækkede og med enderne skåret af
2 store løg fint hakkede
1 grøn peberfrugt fint hakket
2 stilkebladselleri i skiver
1 fedhvidløg finthakket
2 ds.flåede tomater
2 laurbærblade
 friskkværnet peber
0.25 tsk.cayennepeber
1 citron saften heraf
1 spsk.Worcestershire sauce
350 g.kogte rejer
 
Opskrift:
Varm olien i en tykbundet gryde og svits okrarne i 10 minutter. Tag dem op med en hulske. Svits løg, peberfrugt, selleri og hvidløg i ca. 5 minutter. Tilsæt tomaterne med saft, laurbærblade, krydderier og okra. Lad blandingen simre i 30 minutter.

Tilsæt citronsaft og Worcestershire sauce og bring retten i kog igen.

Kom rejerne i. Når de er gennemvarme, er retten færdig. Retten skal ikke jævnes, da okraerne udskiller stivelse.

Serveres med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 7947 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu