Søs' Rugbrød med surdej
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Hornbek Indsendt : |
|
|
Dag 1:
Ingredienserne blandes og hæver et lunt sted i 24 timer. Tildækkes med viskestykke. Dag 2: Ingredienserne blandes med dejen fra dag 1. Æltes rigtigt godt (vigtigt) 1 kop surdej tages fra til næste bagning (holdbarhed 5-6 uger. Derefter kommes det i smurt form- Står nu og hæver i 4 timer. Pensles med olie inden det skal i ovnen. Bages ved 190 grader i 1 time 40 min. på nederste rille. Ovnen skal have rette temp. Fra starten. Tages herefter ud af formen og bager videre i 20 min. Når brødet er færdigt pensles skorpen med olie. |
|
Opskriften er vist 12047 gange,
og udskrevet 390 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne