Herman start
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Fryseegnet : Ved ikke Indsendt af : Milo Indsendt : Red : |
|
|
Kagen Herman
Herman på ____ genrations Herman er en venskabskage Han er en naturligt gærende kage og derfor er det vigtigt at Herman IKKE står i køleskabet. Han skal stå ude på bordet uden låg evt. med et viskestykke over. Han skal stå lyst og lunt og når du rører i ham, skal du huske at skrabe kanterne. Advarsel: Hvis Herman ikke bobler, er han død! Det er strengt forbudt at give Herman et nyt navn! Dag 1 Du får Herman Dag 2 Rør i Herman 2-3 gange om dagen Dag 3 Rør i Herman 2-3 gange om dagen Dag 4 Herman er sulten. Giv ham 2 dl mælk 2 dl hvedemel 2,5 dl sukker Dag 5 Rør i Herman 2-3 gange om dagen Dag 6 Rør i Herman 2-3 gange om dagen Dag 7 Rør i Herman 2-3 gange om dagen Dag 8 Rør i Herman 2-3 gange om dagen Dag 9 Herman er sulten igen. Giv ham det samme som på dag 4 Del ham herefter i 5 lige store dele og giv ham til 4 af dine venner Dag 10 Herman er sulten igen. Giv ham 1,5 dl olie 2,5 dl sukker 3 æg Olie, sukker og æg piskes først sammen og tilsættes herefter sammen med 3,5 dl hvedemel 2 tsk bagepulver 1 tsk salt 100 g nødder 100 g chokolade 2 revne æbler 2 tsk kanel Rør alt sammen og hæld Herman i en stor rund form, ca. 26-28 cm i diameter. Bag ham på nederste rille i ovnen og bag ham 35-45 min ved 175 grader Pas godt på Herman – God fornøjelse! Velbekomme og Herman kan sagtens servers dagen derpå med f.eks lidt rørt is eller lignende! Må gerne kopiers husk at kopier før du skriver genration! Held og lykke J Skriv navn med blyant! |
|
Opskriften er vist 27173 gange,
og udskrevet 299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Janus - 2019-03-17 21:22:50 Herman start betyder nok folk gerne vil have opskriften på start af surdejen også Malene - 2014-05-25 03:01:28 Nogle, der har erfaringer med selv at starte en Hermann ? Sidst jeg prøvede var der efter en dag mug på surdejen. Jeanny - 2009-11-24 10:02:38 Hvor længe skal denne hjemmelavet surdej stå før den er klar til at start på dag 1 i ovenstående opskrift? Thorbjørn - 2009-05-27 14:22:41 Du kan starte Herman med 250g mel, 5g gær, og 4,25 dl. lunkent vand eller 6 dl. hvedesurdej du har i forvejen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne