Lakrids is
Indsendt af : Kamilla Indsendt : Red : |
|
|
Lav en sukkerlage af vand og sukker og varm det op. Tilsæt lakridserne og lad dem smelte over svag varme. Rør i det så det ikke brænder fast i bunden.
Isen: Æg og flormelis piskes skummende. Vaniljen fra vaniljestangen tilsættes. Fløden piskes til skum og vendes i æggemassen. Lakridsmassen tilsættes og der omrøres. Hældes i en form og sættes i fryser. Tips: I stedet for lakrids kan man bruge 1 dl. likør eller 8-10 skildpadder eller 175-200 g. (mint) chokolade. |
|
Opskriften er vist 9873 gange,
og udskrevet 358 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne