A.C. Chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Amanda & Cecilie Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 172857 gange,
og udskrevet 3392 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (201 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-09-22 18:56:44 Fladt og tynt sjask - ingen smag. Helt ærligt anonym - 2019-11-27 15:27:58 Dejen er lidt tynd. Julle jagd - 2017-02-09 16:50:06 Det er en meget gode kage jeg har lavet den mange gange Nadii - 2016-11-13 15:47:48 Må ærligt sige det er den dårligste kage nogensinde! Jeg rørte længe i kagen som man skulle, men den endte flad og helt uspiseligt!! Havde glædet mig hele dagen til at spise den, men har nu smidt den ud til hønsene... har nu spildt de værste to timer af mit liv på at bage den! Kan helt sikkert ikke anbefaldes! Allan - 2015-08-19 23:21:52 Jeg ved ikke, hvad der gik galt, men jeg endte med en meget flad (Ca. 1 cm høj) brun masse = Jeg vil ikke kalde det kage, da jeg mere syntes, det smagte af luft = Ingenting. Måske er der nogle uskrevne bageregler, der står mellem linjerne, som jeg ikke kender, men hvorom alt er, så var det spild af råvarer. horsens - 2015-02-22 10:36:30 virklig god kage Mig - 2015-01-12 18:33:40 Skal holde fælles fødselsdag med klassen imorgen og så fant jeg denne kage mmmm den er lækker (kan klart anbefaldes) Patricija - 2014-10-12 17:20:30 den bedsste kage jeg har lavet Thomas - 2014-09-13 00:21:25 Rigtig dårlig og flad pandekage ,.. . Smager ikke af det fjerneste af kage Bettina - 2013-08-27 13:33:33 Der skal mere mel eller den godt tynde dej man får synes jeg louise - 2013-07-03 20:35:28 super god og overskuelig opskrift. tak piger. jeg har sågar lavet den en dag, uden sukker, der var den også god:-) Anonym - 2013-04-09 20:19:09 Super god kage den bliver hurtigt spist! :-) Hvilken kakao brugte i jeg brugte en der gjorde glasuren dårlig!? Måske var det også fordi jeg kun havde til at lave 2 spsk flormelis ;-) b,n,m,v,u - 2013-01-24 21:36:07 hejj! den kage smager vildt godt!!:* jaja - 2012-11-06 18:56:26 den er jo ikke for tynd, der står i opskriften at der bare skal piskes. jeg bagte den og så syntes jeg også den var tynd ogklumpet i starten men efterhånden som jeg havde pisket dejen blev den tykkere og især når man havde kommet margarinen i! jeg tilsatte ikke ekstra mel eller noget! det behøves ikke!!! den er super god og bedre hvis man tager is til istedet for glasur. Christian munk petersen - 2012-11-04 15:04:06 er det lige meget med rekkefølgen chili2012 - 2012-10-13 09:44:56 Den skal være flydene som en chokolade dej er :) chili2012 - 2012-10-13 09:44:08 den er god stine er sej - 2012-10-08 11:13:10 smager perfekt tror jeg laver den igen lidt tynd men man skal huske og piske æg og sukker helt hvidt jo mere man pisker desto bedre bliver kagen alexander daniella og mor - 2012-09-23 17:29:56 Den er nem for ungerne at lave, vi kom dog 300 gr kakao i. plus lidt blød banan og marcipan i små stykker. den kom i en rund form og 30 min passede fint. den er god alm chokokage. Den er endnu bedre med chokosmørcream på toppen. den er fin;) sana - 2012-09-23 11:05:39 den mangler lidt sukker Kr.Li. - 2012-09-18 14:10:32 Glasuren smelter efter en dag, meen det er klart verdens bedste kage!!!<3 Flora - 2012-08-12 19:55:51 hej super fed opskrift,har brugt den meget til cupcakes og har eksperimenteret meget, med forskellige smage ;) Maria - 2012-08-09 11:57:34 Mere kakao og mere mel. Så bliver den fantastisk! Maia - 2012-07-22 18:04:10 jeg ved ikke, om det er fordi, jeg ikke fulgte opskriften fuldt ud, eller det fordi jeg havde en meget dyb kageform. Men den bager sig ikke helt færdig, og har nu været i ovnen i 1 time. Men ellers er den rigtig godt, hvis man skal skynde sig, at smide en kage sammen. :D Lolle og Pirchert<3 - 2012-06-14 15:10:59 Den er super super flydende, men hvis man tilsætter lidt mel (lidt meget mel :-) ) så bliver den faktisk en kagedej :-) anonym - 2012-04-19 15:48:50 smager af boller, med en smule kakao i :( ikke tilfreds.... anonym - 2012-04-06 15:40:58 der skal mere mel i så lav lige opskriften om igen ik m.v.h. jonas holst albrechtsen og ninna albrechtsen ;) os to! - 2012-03-20 14:40:25 vi har lige lavet kagen og synes i mens vi lavede den at den så meget underlig ud og faktisk ikke god! vi er færdige med dejen og den smager ikke godt :-( vi vil ikke anbefale denne kage! olivia - 2012-03-17 19:11:52 den er rigtig god super Josefine - 2012-03-01 17:42:59 virkelig god kage og nem at lave den smager super godt!! har virkelig fortjent et 10 tal! Tenna - 2012-01-23 00:01:33 Meget tynd dej, så gav den 35 min i ovnen. Min kæreste og jeg er helt tosset med den, da den bli'r meget brownies agtig (: Dog kom vi kun 2 spsk kakaopulver i. **** ***** - 2012-01-20 13:30:08 Den er mega god super:) God glasur og kagen helt i top <3 emmaaaaaaerne - 2012-01-19 16:09:22 Kagen smager ikke af noget og er meget klumpet og flydende indeni tihi..... anbefales ikke, wiiiiiiiiiiiiiih Anonym!! - 2012-01-16 19:36:46 Jeg tror på at den er god! Jeg har tænkt mig at bage en til min far! Der skal godt nok ikke det samme glasur på men det er nok ligemeget! anne 15 - 2012-01-12 11:39:38 der skal lidt mere mel i ca. 25-40gram. Katrine og Simone - 2011-12-13 16:23:35 Hej vi er to piger på 13år vi har lige bagt kagen og tilsat ekstra mel men stadig helt flydende som et glas saftevand. Den er helt sort i overfladen og den er stadig helt flydende. Maria - 2011-12-04 13:59:34 Hej. (: - Jeg skal til at bage kagen og håber at den bliver god. Glæder mig til at bage den! :D anonym - 2011-11-29 18:30:54 hmm jeg synes den smager godt... men den er lidt flydende tilsat ekstra mel og kakao! :) men ellers god mie - 2011-10-27 17:02:27 god opskrift alle siger den er mega god men den skal have næsten 40 min før den er færdig C-lotte - 2011-10-18 13:35:15 Min var også meget flydende, men jeg blev bare ved med at piske og så bliver den lidt mere fast i det :-) Ina - 2011-09-24 08:52:10 Der er for lidt mel og for meget væske i opskriften. Halver mælken! Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne