Skaldyrsgumbo
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Oprindelsesland : Cajun Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opvarm olien i en stor gryde.
Svits finthakkede løg, peberfrugt, bladselleri og hvidløg i 5 minutter.
Tilsæt tomater skåret i tern, tomatpure, bouillon, citronsaft, laurbærblade, timian, salt, sort peber, cayennepeber, hvid peber og paprika. Bring det i kog og lad det koge 5 minutter. Tilsæt okra og bring det i kog igen. Skru ned for varmen og lad det småkoge i 30 minutter. Tilsæt skaldyr. Småkoges i 5-8 minutter. Hvis der bruges østers, skal de skæres over og tilsættes de sidste 2-3 minutter. Servers med kogte ris. |
|
Opskriften er vist 18000 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne