Skolehorn
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Nanna friis Indsendt : Red : |
|
|
bland alt (på nær fyldet selvfølgelig) godt sammen til at glat dej.
lad dejen hæve i ca 15-30 min. i mellemtiden "mosser" du fyldet sammen. når dejen har hævet, ruller du dejen ud, og skære trekanter ca. 7-10 cm brede og 10 cm høje. lig en lille klat af fyldet på. og rul fra den brede ende i mod spidsen. luk dejen ordentligt sammen omkring fyldet, og form det som et horn. de lægget på en bageplade hvor de igen hæves i ca 10-15 min. bages ved 180-200 grader, i ca 15 min. men hold øje med dem, de skal være gylden brune (lige som alm boller.) Tips: de er rigtig gode til børnene kan have med i skole eller til fødselsdage. og meget nemme at lave. |
|
Opskriften er vist 3834 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne