Jordskokke/kartoffelsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Jordskokker Indsendt af : Dorthe Yvonne Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 116325 gange,
og udskrevet 2578 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (66 stemmer) |
|
Kommentarer Ditte - 2017-03-31 23:15:40 Jeg overså rødløget, kom kun 1 dl fløde i og lidt færre jordskokker og lidt flere kartofler. Den blev rigtig god ☺. Vi spiste ristet rugbrød til. Og havde ekstra citron man kunne tage på ved bordet. For mig er citronen vigtig for smagen. Charlotte - 2016-10-19 19:31:31 Kan også smages til med timian 😊 Dejlig suppe Kirsten - 2016-01-21 19:59:56 Smager super godt en kold vinters dag. Fint til gæster også. Det bliver ikke sidste gang jeg laver den. Anne - 2015-01-25 16:03:17 Lækker og nem suppe, som vores børn elsker. Har brugt opskriften til gæster, der også altid beder om mere :-) Jeg springer muskat'en over da det ikke er min smag, og da vi har mælkeallergikere i huset tilsætter jeg blot 2 dl ekstra boullion i stedet for fløde. Nemt og fedtfattigt fru Lauridsen - 2014-10-26 18:10:47 Kan denne suppe fryses? Hvis den kan, bliver den så "grunet ved optøning? " Patrick - 2014-01-14 15:57:58 Hvor meget af muskatnøden plejer du at rive i? anonym - 2011-12-11 15:37:31 smager super lækker, selv min datter der ikke kan lide grønsager er helt vild med den. Dryssede suppen med bacon stykker Annd - 2011-12-06 14:21:02 Suppen her må prøves i aften, den lyder dejlig og nem at lave ;) P. B. Andersen Vejle - 2010-10-08 20:26:01 Smager også fremragende hvis man bruger 2 hele porrer istedet for løg .jeg blendede alle grønsagerne inden de blev jævnet med fløden.mvh P.B.Andersen. Anita 18/10-09 - 2009-10-25 15:29:48 Dejlig suppe, tog dog lige dele jordskokker og kartofler, sprang citronen over. Ekstra tilbehør purløg og balsamico-eddike, og brødterninger ristet i hvidløg og smør Fru Hansen - 2009-09-14 08:33:48 Skøn suppe - og at lave den med cremefin er en rigtig god ide |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne