Skotske scones
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Caroline Indsendt : Red : |
|
|
Pisk alle ingredienser til dejen sammen. Kom en god skefuld dej ad gangen på en varm slip-let og bag dem ca. 4-5 min. på hver side.
Kom jordbær, rabarber, sukker og vaniljekorn i en gryde og lad det koge 5 min. Servér kompotten lun eller kold til de lune scones sammen med fromage frais. Tips: Man kan sagtens lave dem til sunde mini pandekager ved at droppe sukkeret. Så er de stadigvæk gode. |
|
Opskriften er vist 9444 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Kukuxumusu - 2012-05-26 05:02:47 Scones er IKKE minipandekager. Det er rigtigt nok de kommer fra Skotland men de er en slags boller bagt med bagepulver i stedet for gær. Mitte - 2012-02-05 11:11:37 Hvorfor skal der ik smør i ? :) michael - 2009-10-01 13:42:09 mums de er gode:-) kan meget vel anbefale dem her. De smager pragtfuldt! Caroline - 2009-04-13 20:14:41 Jeg er indsenderen af opskriften :-) Jeg vil lige tilføje at de skotske scones er mini pandekager, til dem der er lidt i tvivl om hvad scones er ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne