Havregrynsboller 04
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : ja Indsendt af : CP Indsendt : Red : |
|
|
Gæren røres ud i det lunkne vand. Salt og honning tilsættes og røres godt ud i vandet. Melet tilsættes under omrøring, og til sidst tilsættes havregrynene.
Dejen røres godt sammen (evt. med røremaskine) Dejen stilles i køleskabet i mindst 8 timer. Dejen tages ud. Der rulles 2 pølser som skæres ud i passende størelser, og formes til boller. Bollerne sættes i en kold ovn, der tændes for 200 grader (varmluft helst) og bollerne bages i 20 - 25 minutter. Boller |
|
Opskriften er vist 10020 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Troels - 2010-04-23 23:43:32 Dette er en helt fantastisk opskrift. Min kone og jeg styrede "Kuffen" i den danske soldaterlejr i Kosovo, og der lavede vi omkring 3000 af disse boller på på 3 mrd. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne