Gissau 02
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : ja Indsendt af : Maj-Britt Indsendt : Red : |
|
|
Hak hvidkålen i strimler.
Skræl gulerødderne og skær dem i små stykker. Brun oksekødet i margarinen og tilsæt salt og peber. Når oksekødet er brunt tilsættes hvidkål og gulerødder. (put evt lidt vand i så det ikke brænder på i bunden) Lad det simre under låg ved svag varme i 1½-2 timer. Husk at røre i det engang imellem. Spaghettien koges og puttes i retten lidt før den er færdig. Så retten klar til servering. |
|
Opskriften er vist 7602 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2011-07-18 18:03:24 umme num siger jeg bare |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne