Lasagne ala Janni
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : nej Indsendt af : louna Indsendt : Red : |
|
|
Brun løg og hvidløg i en varm gryde.
brun kødet. når kødet er brunet tilsæt krydderiet. og lad det simre kort. Tilsæt tomat sovs og mælk. bring det i kog og smag til med salt og sukker. (både sukker og salt fremhæver smagen men brug ikke mere end 1 spsk sukker) Fordel lidt sovs i bunden af et ildfast fad, lig lasagne plader i et jævnt lag. gentag til alle pladerne og sovsen er brugt. kom mornaysauce på toppen. hvis sovsen ikke dækker 100 % op til kanten af lasagne pladerne tilsæt lidt vand oven på, det forhindre retten i at blive for tør. sæt fadet i en varm ovn på 200 grader i ca 25-30 minutter. Tips: serveres med revet gulerod og flutes. |
|
Opskriften er vist 4824 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne