Thai kyllinge ret med rødkarry

Thai kyllinge ret med rødkarry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Louna

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.kyllinger filet (skåret i tern)
2 løg (hakket)
2 tsk.rød karry pasta
2 tsk.ingefær pasta
2 tsk.knust hvidløg
2 ds.kokos mælk ( de ds på str med flåede tomater)
2 tsk.salt
2 spsk.farin
0.5 dl.tomat pure. (den på flaske)
 Maizena jævning
 fint snittede grøntsager efter eget valg, behøves dog ikke syns jeg.
 
Opskrift:
Brun kyllingen og løgne sammen.
når kyllingen er blevet brug tilsættes, rød karry, ingefær og hvidløg.
Lad det simre ca 2 minutter.
Tilsæt, kokosmælk, solt, farin og tomat pure.
Bring retten i kog og ladd et simre minumum 20 minutter. Jo længere den kan stå og simre jo bedre smager den.
smag til med salt og farin.
jævn retten når den ikke er helt flydende men ikke ret meget.
tilsæt grøntsagerne 5 minutter før servering.

Tips:

Serveres med ris eller pasta. Gerne med flutes. den egner sig godt til at varme dagen efter eller fryse ned.





karakterer:
Opskriften er vist 11419 gange,
og udskrevet 295 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-12-29 16:30:54
En glimrende opskrift; måske man kunne nedjustere tomatpureen lidt?