Thai kyllinge ret med rødkarry
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : ja Indsendt af : Louna Indsendt : Red : |
|
|
Brun kyllingen og løgne sammen.
når kyllingen er blevet brug tilsættes, rød karry, ingefær og hvidløg. Lad det simre ca 2 minutter. Tilsæt, kokosmælk, solt, farin og tomat pure. Bring retten i kog og ladd et simre minumum 20 minutter. Jo længere den kan stå og simre jo bedre smager den. smag til med salt og farin. jævn retten når den ikke er helt flydende men ikke ret meget. tilsæt grøntsagerne 5 minutter før servering. Tips: Serveres med ris eller pasta. Gerne med flutes. den egner sig godt til at varme dagen efter eller fryse ned. |
|
Opskriften er vist 11417 gange,
og udskrevet 295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Gåsen - 2012-12-29 16:30:54 En glimrende opskrift; måske man kunne nedjustere tomatpureen lidt? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne