Apollonsuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødder, løg og peberfrugten skæres i mindre stykker, som blendes sammen med citronsaft, bouillon og solsikkekerner og vand. Æggeblommerne piskes sammen og blandes med yoghurten. Rør derefter blandingen i suppen. Server med godt brød.
|
|
Opskriften er vist 21350 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-03-03 20:15:42 skal den være kold eller varm? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne