Karry med lam

Karry med lam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lille lammebov
1 løg
2 fedhvidløg
 smør eller margarine
3 tsk.karry
1 revet æble
3 dl.bouillon
0.5 bæger cremefraiche
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kødet skæres fra benene og derefter i tern. Løget hakkes og svitses i fedtstoffet, til de er klare. Karryen tilsættes og svitses et par minutter med løgene, inden det revne æble kommes i.

Kødet brunes på panden og lægges i gryden. Der spædes med bouillon, til kødet er knapt dækket. Der krydres med salt og peber, og creme fraiche tilsættes.

Lad retten snurre under låg ved svag varme, til kødet er mørt, ca. 45 min.

Karry retten serveres med løse ris.

Tips:

Man kan koge bouillon på lammeben, afpuds samt lidt grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 8662 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu