Karry med lam
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres fra benene og derefter i tern.
Løget hakkes og svitses i fedtstoffet, til de er klare.
Karryen tilsættes og svitses et par minutter med løgene, inden det revne æble kommes i.
Kødet brunes på panden og lægges i gryden. Der spædes med bouillon, til kødet er knapt dækket. Der krydres med salt og peber, og creme fraiche tilsættes. Lad retten snurre under låg ved svag varme, til kødet er mørt, ca. 45 min. Karry retten serveres med løse ris. Tips: Man kan koge bouillon på lammeben, afpuds samt lidt grøntsager. |
|
Opskriften er vist 8662 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne