Grov boller med youghurt
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Fryseegnet : nej Indsendt af : Louna Indsendt : Red : |
|
|
Kom gær, olie, salt, sukker, yoghurt og vand i en stor skål.
tilsæt havregryn, solsikkefrø, hørfrø og grahamsmel i og rør godt rundt så gæren er helt opløst. Kom mel i og ælt dejen godt. den må gerne være lidt klistret. lad den hæve ca 30 minutter i skålen. Form den til boller. ca 24 stk alt efter hvilken str man vælger ta lave dem i. Lad dem hæve mellem 1 og 1,5 time. ( de skal ca dobles i str.) du kan se de er færdig hævet når du prikker til dem med en finger og aftrykket bliver siddende. Bag ved 200 grader i varm oven. ca 20 minutter, til bunden er gylden brun. Tips: De egner sig godt til morgen, frokost og madpakker. De er bedst samme dag. |
|
Opskriften er vist 13055 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-08-15 14:50:12 2 dl sukker !!! puhaa |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne