Nemt rugbrød
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Hornbek Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser røres sammen i ca 10 min. med håndmikser eller i røremaskine. Fyld i smurt rugbrøds form.
Stil dejen på køl og lad den står i op til 7 dage. Jo længere den står jo mere syrligt bliver brødet. Når brødet skal bages, tages det direkte fra køleskabet og bages ved 175 grader i ca. 1 time og 20 min. Herefter vendes det ud af formen og bages 10 min mere. Tips: Denne opskrift har jeg fundet på nettet - kan ikke huske hvor, men har netop afprøvet den og det bliver et fantastisk godt rugbrød. Prøv det. |
|
Opskriften er vist 13333 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne