Kalkun gumbo med stærkt krydrede pølser
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Oprindelsesland : Cajun Indsendt : |
|
|
Bland hvidløg, timian, sennep, salt, sayennepeber og peber.
Bland citronsaften og 1/3 af krydderiblandingen og mariner kalkunstrimlerne heri i 30 minutter.
Smelt smørret i en tykbundet gryde over middelstærk varme og svits løg, selleri og peberfrugt i 5 minutter. Rør melet og resten af krydderiblandingen i og svits det yderligere 2 minutter. Tilsæt tomater og laurbærblade og lad det småkoge 15 minutter. Imens opvarmes olivenolien i en stegegryde over midelstærk varme. Svits okraerne heri i 5 minutter eller indtil de er godt brune. Tag dem op og stil dem til side. Tilsæt pølsestykkerne og brun dem godt. Tag dem op og stil til side. Kom kalkunstrimler, hønsebouillon og peberfrugtstrimler i tomatblandingen. Småkog 20 minutter (mindre hvis kylling/kalkunbryst bruges) og rør af og til rundt. Lige før servering tilsættes okra og pølser. Varm det godt igennem og server straks med kogte ris. Tips: Roux: Normalt tilberedes roux ved langsomt at opvarme mel og fedtstof. Jo længere den koger, des mørkere bliver den. Roux giver smag og jævner. Men ved langsomt at brune mel uden fedtstof i mindst 30 minutter kan man opnå det samme resultat. Husk at røre i melet af og til. Jo længere melet brunes jo mere smag. En færdigtilberedt roux kan opbevares i tæt beholder i 2-3 måneder. |
|
Opskriften er vist 9600 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne